Rehabilitace a fyzioterapie pro sportovce na Praze 5 – Radlice, Smíchov, Anděl

Vstupní vyšetření fyzioterapeutem pro sportovce Praha 5

Trápí vás zranění při sportu? Chtěli byste se dozvědět o svých potenciálních rizicích zranění? Díky vašemu sportovnímu klubu můžete využít ZDARMA vstupní vyšetření fyzioterapeutem pro sportovce v hodnotě 1200 Kč. Termín si můžete rezervovat online na tomto odkazu. Do poznámky uvedete název vašeho sportovního klubu. Akce platí pro měsíc duben a květen 2023.

Průběh vstupního vyšetření fyzioterapeutem pro sportovce

Po příchodu na Rehabilitaci Fall & Get Up, se vysvléknete do spodního prádla. Fyzioterapeut pro sportovce se vás nejprve zeptá na historii vašich zdravotních problémů, tzv. anamnéza. Po anamnéze si vást vyšetří nejprve pohledem při stoji a při chůzi. Poté se začne s testováním délky, napětí a bolestivosti svalů a hybnosti kloubů. V případě budete-li mít aktuálně nějaký zdravotní problém, zaměříme se na jeho odstranění. K tomu budeme využívat nástrojů fyzikální terapie. Závěrem vyšetření dostanete doporučení a ukázku cvičení na doma a případné doporučení na fyziofitness trénink (trénink s fyzioterapeutem v posilovně).

 

Podívejte se, jak to u nás vypadá.

 

Jak se k nám dostanete?

Ordinace rehabilitace se nachází ve sportovním a plaveckém areálu SK Motorlet na Praze 5. Adresa: Radlická 298/105, Praha 5.

Naším cílem je pomáhat sportovcům s řešením jejich zdravotních problémů, hledat jejich příčiny a doporučovat vhodné postupy léčby či rehabilitace.

Máte dotaz? Něčemu jste neporozuměli? Zavolejte nám na tel.: 774 441 316.

Potřebujete více informací? Navštivte stránku rehabilitace a sportovní fyzioterapie