Masáže Praha

Masáž je jednou z nejstarších léčebných metod, která se používá již více než 5 000 let. Je to procedura, při které se pomocí různých technik a pohybů masírují určité části těla, aby se dosáhlo pozitivního vlivu na lidský organismus. Jsme Fall & Get Up, zkušený tým odborníků a působíme v Praze. 

Regenerační masáž uvolní tělo a mysl

Regenerační masáž je skvělou volbou pro ty, kteří trpí bolestmi svalů, únavou nebo stresovými poruchami. Tento druh masáže se zaměřuje na uvolnění napětí v těle a přispívá k celkovému zotavení a uvolnění. Cesta padesáti minut, která příjemně plyne k uvolnění těla a uklidnění mysli. 

Objednejte se Online nebo nám zavolejte tel.: 774 441 314

Terapeutická masáž a co Vám přinese

Terapeutická masáž je forma manuálního léčení, která se zaměřuje na zlepšení fyzického a psychického stavu člověka. Cílem terapeutické masáže je uvolnit napětí a bolest v těle, zlepšit krevní oběh a lymfatický tok, zmírnit únavu a stres a celkově podpořit zdraví a pohodu. Vysokovýkonný laser je zařízení, které vyzařuje laserové paprsky s vysokou intenzitou. Tento typ laseru se používá v medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou bolesti zad, bolesti kloubů, kožní problémy nebo poruchy cévního systému. Laserová terapie může pomoci zlepšit krevní oběh a zmírnit bolest a napětí v těle. Celý proces zakončíme příjemným masírováním olejem. 

 


 

Zbavte se bolestí a únavy

Masáž může působit jako prevence proti bolestem zad a kloubů, může pomoci při léčbě zranění nebo únavě, ale také může přinést relaxaci a uvolnění celého těla. Je důležité vybrat si masáž, která bude vyhovovat vašim potřebám a požadavkům. U nás naleznete širokou nabídku masáží, které vám pomohou zlepšit vaše zdraví a pohodu.

 

Pozitivní účinky masáže

Masáž může mít mnoho pozitivních účinků na lidské tělo a psychiku. Zde jsou některé z nich:

 

    1. Zmírňuje bolest svalů a kloubů, a to díky uvolnění svalového napětí a podpoře toku krve do postižených oblastí.
    2. Uvolňuje napětí a stres, což může přispět k lepšímu psychickému zdraví a celkové pohodě.
    3. Pomáhá při léčbě různých zranění, jako jsou například svalové napětí nebo bolest zad.
    4. Zlepšuje krevní oběh, což přispívá k lepšímu dodávání živin a kyslíku do těla.
    5. Zlepšuje pohybový aparát a snižuje bolest, ztuhlost svalů a kloubů.
    6. Podporuje relaxaci a umožnit lepší spánek.
    7. Zlepšuje kvalitu pokožky a zvýší její pružnost a elasticitu.
    8. Podpoří trávení a zlepší vstřebání živin.
    9. Zlepšuje dýchání, což může pomoci při léčbě astmatu nebo jiných problémech s dýcháním.
    10. Podporuje imunitu

 

Příjemné prostředí a kvalitní služby

Najdete nás v areálu plaveckého bazénu SK Motorlet – Praha 5, Radlická. Příjemné místo pro všechny, kteří hledají kvalitní servis a příjemné prostředí. se nachází v klidné a příjemné lokalitě, kde si můžete vychutnat klid a pohodu.