ORL (ušní, nosní, krční) I Zajišťujeme vyšetření specialistou do 14 dnů

Trpíte poruchami spánku, chrápete, nebo máte poúrazové deformity nosu a problémy s nosní neprůchodností? Špatně slyšíte? Trápí Vás opakované rýmy?

ORL vyšetření nenechávejte na poslední chvíli, přijďte ihned po zjištění problému. Včasnou návštěvou zabráníte pozdějším možným komplikacím se sluchem, dýcháním či chronickými záněty.
Otorhinolaryngologie (zkráceně ORL) je lékařský obor, který se specializuje na diagnózu a léčbu chorob ušních, nosních a krčních.
ZAJISTÍME VÁM KOMPLEXNÍ SLUŽBY V CELÉ OBLASTI ORL PROBLEMATIKY PRO DOSPĚLÉ I DĚTSKÉ PACIENTY

Cena vyšetření 1.350,- Kč

Termín Vám zajistíme do 14 dnů na tel. +420 774 441 314.

Ušní
Naši specialisté se zabývají poruchami sluchu a rovnováhy, léčí nedoslýchavost, opakované záněty středního ucha, ušní šelesty a závratě. Provádějí i audiometrii, tympanometrii a další potřebná vyšetření.
Dále pro vás naši specialisté zajistí přidělení sluchadla na specializovaném pracovišti foniatrie. Uvolní zanesený zvukovod, odborně odstraní i ušní maz.

Nosní
Trápí vás opakované rýmy? Naši specialisté mají kvalitní diagnostické pomůcky a léčí chronické záněty nosní dutiny, které mohou být zapříčiněny například tvarem nosní přepážky.
Naši specialisté léčí akutní a chronická onemocnění horních cest dýchacích, rýmy, alergické rýmy, angíny či zánět nosohltanu.
Vyšetří nosní i krční mandle. Zajistí odstranění nosních polypů, nosních či krčních mandlí a úpravu deformované nosní přepážky na specializovaném klinickém pracovišti.

Krční
Naši specialisté poskytují léčbu dýchacích obtíží, polykacích obtíží, chrapotu či kašle a obtížích spojených se slinnými žlázami.  Řeší i zvětšené krční lymfatické uzliny.
Dále naši specialisté řeší i problém s chrápáním, který vzniká v oblasti kořene jazyka a měkkého patra. Důkladně vás vyšetří a zajistí i monitoraci během spánku, kdy speciální přístroj sleduje dech pacienta i zvuky, které vydává. V případě, že léčba vyžaduje chirurgický zákrok, vše zajistíme a vysvětlíme.